Lejebolig

 

Stemmeret til generalforsamling??

Hvis du vil have mulighed for at stemme m.m. til vores årlige generalforsamling er det nødvendigt, at du skaffer dig en fuldmagt fra ejeren af boligen. Det koster 50 kr. en gang for alle at blive andelshaver. Beløbet skal betales senest ved indgangen til generalforsamlingsaftenen.

 

Ønsker du fjernvarme?

Hvis du bor i et hus eller en bolig du ikke selv ejer, er det kun ejeren der kan beslutte om der skal indlægges fjernvarme.

 

Hvis du og ejeren er enig i at der skal indlægges fjernvarme kan I benytte Tilmeldingsblanketten. Det anbefales, at du også læser de to punkter der omhandler priser og tilslutning.

 

Det er vigtigt at understrege at det er ejeren der skal underskrive aftalen om fjernvarmelevering.

 

Ligeldes er det vigtigt, at du er klar over indholdet i vores vedtægter og almindelige bestemmelser for fjernvarmelevering.

 

Hvis du som lejer af en bolig selv opkræves fjernvarme af varmeværket er det meget vigtigt at du husker at meddele fjernvarmeværket hvis du fraflytter. Dette kan du gøre på telefon 59 29 46 04. Der vil så blive aflæst måler og lavet en flytteopgørelse.

 

Hvis du ikke afmelder direkte til fjernvarmeværket er det dig der opkræves forbrug og fast afgift indtil en evt. ny lejer indflytter.

//